Broekhuis Rijs & De Gier Advisering

Ruimtelijk Economisch Advies & Procesmanagement

Home Werkwijze

Werkwijze

Elke opdracht begint bij ons met een goede discussie over de exacte vraagstelling. Deze vraagstelling willen wij zo concreet mogelijk maken. Resultaat hiervan is, dat de uitvoering ook zo gericht mogelijk is. Wij houden van bondige rapportages met veel verhelderend en goed kaartmateriaal.

Het uiteindelijke doel van elk advies en elk rapport is om samen met de betrokken partijen een verbetering van de ruimtelijk economische structuur in een gebied tot stand te brengen en/of betrokkenen beter en professioneler (samen) te laten functioneren binnen die structuur.. Afhankelijk van het ambitieniveau van de opdrachtgever dienen op eenvoudige wijze realistische plannen opgesteld te kunnen worden.

Naast het kiezen voor pragmatisch en resultaatgericht werken, kiezen wij duidelijk voor een persoonlijke benadering. In alle gevallen zullen wijzelf direct de gesprekspartners zijn en worden de projecten onder eigen verantwoordelijkheid door ons of derden uitgevoerd. Daarnaast staan wij garant voor een uitstekende lokale kennis.